Woningisolatie

Nu tot 30% subsidie + 40% voordeel!

 • Binnen 3 jaar terugverdiend
 • Bespaar honderden euro's op energiekosten
 • Beter wooncomfort 

Vind een thuisbatterij specialist die bij jou past! ⬇

 • 300.000+ mensen gingen je voor
 • Betrouwbare vakmensen
 • Binnen 1 minuut geregeld
 • 100% gratis & vrijblijvend


 

Thuisbatterij

Ontvang vrijblijvende offertes en zie hoeveel jij kan besparen!


 • Lagere energierekening door eigen energieopslag 
 • Onafhankelijkheid van energieleveranciers
 • Perfecte oplossing om in te spelen op het wegvallen van de salderingsregeling in 2027 
 •  

 

 

Waarom een thuisbatterij?

Als je je woning wilt verduurzamen, zijn thuisbatterijen een uitstekende stap in de goede richting. Het opslaan van zelf opgewekte energie biedt tal van voordelen voor de energie-efficiëntie van je huis. Naast dat je duurzaam bezig bent, kent een huis met thuisbatterijen veel voordelen.

Allereerst dragen thuisbatterijen bij aan een vermindering van je energiekosten. Ze stellen je in staat om de energie die je zelf opwekt met bijvoorbeeld zonnepanelen op te slaan voor later gebruik, waardoor je minder afhankelijk bent van het elektriciteitsnet en piektarieven kunt vermijden. Dit leidt tot lagere energiekosten en een verminderde CO2-uitstoot. Een win-win situatie dus! Daarnaast verbetert het gebruik van thuisbatterijen je energiezekerheid aanzienlijk. Bij een stroomstoring heb jij altijd een backup, waardoor je huis verlicht en je apparaten blijven werken.

Naast een lagere energierekening zorgen thuisbatterijen ook voor een waardevermeerdering van je woning. Energiezuinige woningen worden steeds aantrekkelijker voor kopers, en huizen met thuisbatterijen worden vaak hoger getaxeerd vanwege hun geavanceerde energiemanagementsystemen.

De afschaffing van de salderingregeling in 2027 maken een thuisbatterij op dit moment extra aantrekkelijk!

De salderingsregeling heeft huishoudens lange tijd aangemoedigd om te investeren in zonnepanelen. Door de mogelijkheid om overtollige energie terug te leveren aan het net tegen een gunstig tarief, werden zonnepanelen financieel zeer aantrekkelijk. De afschaffing van deze regeling betekent echter dat je als huiseigenaar niets meer vergoed krijgt voor overtollig stroom, wat de terugverdientijd van zonnepanelen aanzienlijk kan verlengen.

Wat is hiervoor de oplossing?

Een oplossing voor de bovengenoemde uitdagingen is de investering in thuisbatterijen. Een thuisbatterij is een energieopslagsysteem dat ontworpen is om overtollige elektriciteit, opgewekt door je eigen zonnepanelen, op te slaan voor later gebruik. In plaats van de overtollige energie terug te leveren aan het net, kan deze worden opgeslagen in de batterij en gebruikt wanneer de zon niet schijnt, zoals 's avonds of op bewolkte dagen. Hierdoor hoef je zelf minder energie in te kopen en wordt je minder afhankelijk van de energieleveranciers. Een thuisaccu geeft jou de mogelijkheid om te streven naar zelfvoorzienendheid in jouw energiebehoefte!

Overweeg nu om een thuisbatterij aan te schaffen, geniet van de vele voordelen en draag bij aan een duurzamere toekomst.

 

 

We hebben al meer dan 8500 

huizenbezitters geholpen.


Onze werkwijze


Hoe gaan wij voor u aan de slag?