Waterontharders

Ontvang vrijblijvend offertes en zie hoeveel jij kan besparen

Check nu hier jouw mogelijkheden. Bespaar nu tot 40% extra

  • 300.000+ mensen gingen je voor
  • Betrouwbare vakmensen
  • Binnen 1 minuut geregeld
  • 100% gratis & vrijblijvend


Waterontharders

Ontvang vrijblijvende offertes en zie hoeveel jij kan besparen


  • Voorkomt kalkaanslag  
  • Huishoudelijke apparaten gaan langer mee  
  • Werkt 100% efficiënt en duurzaam

 

Waarom een waterontharder? 

De aanschaf van een waterontharder is een verstandige stap voor veel huishoudens. Waterontharders bieden tal van voordelen die variëren van financiële besparingen tot verbeterde levenskwaliteit. 

Een waterontharder zuivert en ontkalkt het water dat je voor alle huishoudelijke zaken gebruikt. Waterontharders verminderen de vorming van kalkaanslag in apparaten zoals waterkokers, koffiezetapparaten, wasmachines en vaatwassers. Hierdoor gaan deze apparaten langer mee. Verder slijten je leidingen ook minder hard. Dit komt doordat er minder kalk in je leidingen komt, waardoor het water beter doorstroomt en het makkelijker opwarmt. Hierdoor bespaar je op stookkosten. 

Waterontharders zijn zeer milieuvriendelijk. Omdat je kleinere hoeveelheden zeep- en reinigingsproducten nodig hebt, vervuil je stukken minder. Zeep, waspoeder en glansmiddelen werken namelijk veel beter in zacht water, zodat je het verbruik met zo’n 25% tot 30% verlaagt. Het water zelf smaakt ook nog eens beter, evenals dat bij koffie en thee het geval zal zijn. Het gezuiverde water kan ook helpen bij huid -en haarproblemen.

Zoals je ziet zorgt een waterontharder veel verbeteringen binnenshuis. Ondanks een breed aanbod kunnen wij je helpen om de juiste waterontharder te vinden die bij jouw wensen past.

 

 

We hebben al meer dan 8500 

huizenbezitters geholpen.


Onze werkwijze


Hoe gaan wij voor u aan de slag?